KLAXCAR

Klaxcar je kompanija specijalizovana u automobilskoj industriji rezervnih delova. Zahvaljujući OEM kvalitetu i sklađenosti sa ISO 16949 proizvodi Klaxcar ispunjavaju najviše zahteve evropskog tržišta. Danas je kvalitet Klaxcara poznat u više od 80 zemalja.

Znanji i iskustvo iz najzahtevnijih izvoznih tržišta dovelo je kompaniju do titule majstora u savlađivanju troškova.
Na taj način, naši proizvodi imaju izuzetno pozicioniranje koje se odlikuje odličnim kvalitetom i konkuretnom cenom.
Tako da je Klaxcar lider u odnosu kvalitet/cena.

Klaxcar France je osnovan 1994 godine kako bi se osigurala distribucija Klaxon sirena, proizvoda koji su lideri u OEM industiji sirena. Kompanija startuje sa svojim brendom Klaxcar i počinje prodaju sijalica i melica. Od 1996. godine Klaxcar uspešno startuje sa relejima, grejačima, auto radio i zvučnicima, osiguračima, kaišima. 1999 godine kompanija postaje privilegovan partner HKT-a, drugog japanskog proizvođača grejača i OE proizvođača.

Posle 2000.-te godine kompanija postaje osma firma u Francuskoj po dinamici razvoja. I da bi potvrdili svoj kvalitet 2004. godine dobijaju ISO9001-2000 sertifikat od TUV Germany. Kompanija uvodi više ambicioznih proizvodnih linija, kao što su kočione pločice 2003, kočioni diskovi 2004 i pumpe vode 2006. godine. Vizija kompanije je da pruži svojim partnerima ceo obim auto delova visokog kvaliteta i cenom nižom od ostalih prizvođača.

www.klaxcar.com